Hackeri de Yahoo! Mail, vampiri ? :))

Tin de doua zile in “moderate” un comentariu al unui (are mail pe vamp.com) . M-am gandit initial sa-i dau “accept” in postul la care a lasat comentariul si sa urmaresc cum vor decurge discutiile la acel post. Sunt convins ca la cata prostie si naivitate am vazut in comentariile de acolo , Vampi Hacker asta, ar face bani .

Prea frumos comentariu lui , sa nu-l vada toata lumea .
Ok… Comentariul de mai jos va primi accept la postul ”

Name: SpargParoleYahoo | E-mail: hackerboy@vamp.com | IP: 80.97.138.212 | Date: August 9, 2007

Vad ca vreti sa aflati parole Yahoo! . Na bine , atuci io pot sa va ajut . Desigur nu gratis : intre 1 si 15 euro depinde de modul de spargere . Cine crede ca merita efortul financiar, sa-mi trimita un e-mail la adressa : hackerboy@domain-name.tld . Cred ca macar un 1 euro merita pentru voi . In mail sa-mi scrieti ID-ul vostru sa va pot sa va contactezi si sa-mi scrieti ce vreti sa fac. Bani puteti sa trimiteti si pe un numar de mobil in cazul de oferta de 1 euro .Vampirica asta e chiar comic . Cere intre 1 si 15 euro pentru aceeasi parola . Tariful este pus in functie de modul de penetrare ( al adresei de mail Yahoo! ) =)) . Cu fraza asta m-a dat pe spate : “Cred ca macar un 1 euro merita pentru voi”.

Sfatul meu este sa nu trimiteti nici un mail si sa nu platiti nici un ban. Este doar o teapa subtire ;-) .

* comment approved in lista parole yahoo

Hackeri de Yahoo! Mail, vampiri ? :))

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.