Scapa de restrictia regiunilor pe Android cu Android Free VPN

Cand vi s-a intamplat ultima oara sa cititi un review despre o aplicatie pentru Android si sa urmati un link pentru a o descarca doar pentru a fi intampinati de un mesaj care va anunta ca respectiva aplicatie nu este disponibila in regiunea/locatia dvs? Cu siguranta cea mai mare parte din utilizatorii de dispozitive cu Android s-au aflat in aceasta situatie macar o data. De asemenea, sunt destui si userii care stiu deja ca anumite aplicatii cum ar fi Hulu, Spotify sau Vevo, populare in regiunile in care sunt disponibile, sunt restrictionate pentru regiunile in care acestia locuiesc, dar asta nu ii impiedica sa isi doreasca sa le poata folosi.

spotify-android-restriction

Indiferent in care dintre cele doua situatii descrise mai sus va aflati, solutia pentru a scapa de restrictia de regiune atunci cand vine vorba de disponibilitatea aplicatiilor Android este folosirea unui serviciu VPN (Virtual Private Network).

Android Free VPN este un astfel de serviciu oferit gratuit utilizatorilor de dispozitive Android. Pentru a putea utiliza acest serviciu si a beneficia de securitatea oferita de reteaua privata, urmati instructiunile de mai jos.

  • pentru versiunile de Android mai vechi decat 4.0, dati tap pe Settings si selectati Wireless & Network > VPN Settings > Add VPN > Add PPTP VPN
  • pentru versiunile de Android mai recente decat 4.0 (inclusiv), deschideti Settings si selectati More > VPN (sub Wireless & Networks) si dati tap pe butonul + (sau pe butonul de meniu afisat in coltul din dreapta-sus, apoi pe Add VPN Profile)

add-vpn-profile

  • sub Name tastati SUPERFREEVPN
  • sub Type selectati PPTP
  • sub Server address tastati superfreevpn.com
  • apoi bifati (daca nu este deja bifata) optiunea PPP encryption (MPPE) si dati tap pe Save

vpn-server

Dupa ce setati reteaua VPN, dati tap pe aceasta pentru a va conecta; va fi afisat un dialog unde va trebui sa introduceti credentialele pentru conectare:

  • la username tastati free
  • pentru parola (password) introduceti 1120
  • apoi bifati optiunea Save account information si dati tap pe butonul Connect

vpn-user

Dupa ce va veti conecta la internet prin intermediul serviciului Android Free VPN veti avea acces la aplicatiile disponibile doar pentru SUA.

vpn-connected

NOTA: In cazul in care doriti sa descarcati/folositi aplicatii disponibile in alte regiuni, folositi aplicatii gen Astrill VPN, care ofera posibilitatea de a selecta servere din mai multe regiuni cum ar fi china, suedia, Germania, UK etc. (aplicatia Astrill VPN este gratuita, insa serviciul de VPN este contra cost, dupa o perioada de trial gratuit de 7 zile).

STEALTH SETTINGS – Get rid of region restriction on Android with Android Free VPN

Scapa de restrictia regiunilor pe Android cu Android Free VPN

About the author

stealth

Leave a Comment