Search Pages / WP Plugin

Blogurile create pe platforma WordPress au la baza doua variante de listare a contentului . In posturi si in pagini. Posturile unui blog sunt considerate cele mai importante, ele formand contentul dinamic. Odata cu publicarea unui nou articol/post contentul paginii de blog se schimba iar ultimul articol postat, devine primul in pagina de index.
Paginile blogului (content static) au fost considerate (probabil) de o mica importanta pentru webmasterii care au dezvoltat platforma WordPress , si poate de aceea au restrictionat search-ul in blog numai la contentul din posturi .
Mai pe intelesul tuturor , daca un cuvant cheie se gaseste pe o pagina a blogului, aceasta nu este listata in urma cautarilor din search box.

Pluginul “Search Pages 2.0” , face posibila listarea paginilor care contin cuvintele/expresiile cheie din cautari.

Instalare Search Pages 2.0

1. Download arhiva plugin & unzip.
2. Upload search_pages.php in directorul de pluginuri al blogului . /wp-content/plugins/
3. Activare plugin “Search Pages” din pagina de administrare a pluginurilor. Plugin Management

Download :

Credit :

Search Pages / WP Plugin

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

Translate in your language…

RomanianEnglishGermanDanishFrenchSpanishItalianPortugueseDutchNorwegianSwedishSlovakEstonianCroatianCzechSlovenianBulgarianGreekLatvianLithuanianFinnishChinese (Simplified)Chinese (Traditional)HindiHebrewHungarianIndonesianJapaneseKoreanArabicPolishRussianThaiTurkishUkrainianVietnamese

© 2006 - 2020 Stealth Settings - Tutoriale si noutati domeniul IT. Sisteme de operare: Windows, macOS, Linux, iOS. Solutii de securitate online, antivirus si firewall.