Yahoo! mai baga o fisa. Y!Mash


Prin 2005, Yahoo! Inc. si-au lasat propriul site de social networking. Yahoo! 360° , este pentru Yahoo! un proiect esuat inca din faza Beta . Proiectul lor nu a reusit sa atraga foarte multi utilizatori, si cu timpul s-a stins. Nu ai utilizatori, nu ai unde sa-ti vinzi publicitatea. Probabil ca Yahoo! 360°va avea aceasi soarta cu Yahoo! Photos in viitorii 2-3 ani, mai ales daca noua lor idee de social networking va prinde bine prin targ.

Y!Mash , este numele noului proiect initiat de Yahoo! Inc. si momentan este in versiune Beta , accesibil utilizatorilor doar pe baza de invitatie. Nu stiu pe ce criterii sunt oferite invitatiile, dar proiectul sta foarte bine pazit pentru moment. Nu se poate vedea din afara cum este structurat si nici nu-si poate face nimeni o idee despre functionalitate. Am gasit totusi pe net un screenshot din interiorul unui cont Y!Mash si cateva pagini care ofera informatii despre acest nou serviciu/proiect al Yahoo! .

Y!MashMash is currently an invitation-only beta service.

The odds are good that one of your friends is in here already. Hit them up for an invite!

Already Mashing? Sign in.

You have signed out of the Yahoo! network.”

How to » Internet » Yahoo! mai baga o fisa. Y!Mash

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment