Yahoo! Web Messenger

In urma cu 2-3 zile Yahoo! au lansat o varianta beta a YM! ( Yahoo! Messenger ) pentru web. Yahoo! Messenger for the Web . Ideea e super buna si e facuta parca in ciuda sefilor care nu-si lasa angajatii din office-uri sa-si instaleze YM!. :-) Web Messenger nu necesita instalare si foloseste pentru autentificare aceleasi date (ym id, password) din Yahoo! Account. Are un numar restrans de optiuni in comparatie cu YM! si pana acum nu am gasit “Stealth Settings” ;-) ! yeah !

Pe versiunea web, emoticonurile (emoticons) sunt ceva mai animate si mai dragute . Deschiderea ferestrelor de conversatie in taburi il face foarte usor de manevrat . Permite adaugarea / stergerea din litsa a id-urilor, redenumirea grupurilor, mutarea unui id dintr-un grup , etc. Pastrarea conversatiilor in arhive pe serverele yahoo face posibila vizualizarea acestora oricand , de oriunde (dupa autentificare… normal) . E stiut faptul ca , YM! pastreaza arhivele intr-un folder din calculator , facand imposibila accesarea acestora de pe un alt pc.

Adresa pe care se poate accesa Web Messenger este :

http://webmessenger.yahoo.com dar pentru a fi mai usor de retinut, Yahoo! au facut un domeniu redirect super dragut cu un TLD pe masura : web.im .

Mai multe detalii despre noul produs Yahoo! , gasiti pe YAHOO! MESSENGER BLOG .

Yahoo! Messenger for the Web

PS . Somnoros , http://web.im cred ca a fost facut special pentru tine :-)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment