Yahoo! Web Messenger

In urma cu 2-3 zile Yahoo! au lansat o varianta beta a YM! ( ) pentru web. . Ideea e super buna si e facuta parca in ciuda sefilor care nu-si lasa angajatii din office-uri sa-si instaleze YM!. :-) Web Messenger nu necesita instalare si foloseste pentru autentificare aceleasi date (ym id, password) din Yahoo! Account. Are un numar restrans de optiuni in comparatie cu YM! si pana acum nu am gasit “Stealth Settings” ;-) ! yeah !

Pe versiunea web, emoticonurile (emoticons) sunt ceva mai animate si mai dragute . Deschiderea ferestrelor de conversatie in taburi il face foarte usor de manevrat . Permite adaugarea / stergerea din litsa a id-urilor, redenumirea grupurilor, mutarea unui id dintr-un grup , etc. Pastrarea conversatiilor in arhive pe serverele yahoo face posibila vizualizarea acestora oricand , de oriunde (dupa autentificare… normal) . E stiut faptul ca , YM! pastreaza arhivele intr-un folder din calculator , facand imposibila accesarea acestora de pe un alt pc.

Adresa pe care se poate accesa Web Messenger este :

http://webmessenger.yahoo.com dar pentru a fi mai usor de retinut, Yahoo! au facut un domeniu redirect super dragut cu un TLD pe masura : .

Mai multe detalii despre noul produs , gasiti pe .

PS . , http://web.im cred ca a fost facut special pentru tine :-)

Yahoo! Web Messenger

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.