Clean Archives / WP Plugin

Clean Archives , este un plugin de WordPress foarte ok, pentru cine doreste sa citeasca un blog cap-coada, post cu post sau sa caute un post dupa titlu/data exacta. Am vrut sa scriu mai demult despre acest plugin , pe care il vad instalat pe foarte putine bloguri, desi este un supliment bun al blocului “Archives” (by default) si usureaza foarte mult navigarea utilizatorilor, catre toate posturile blogului. Ce face pluginul ? Genereaza si sorteaza (dupa data) intr-o pagina , linkuri cu toate titlurile posturilor din blog.
De exemplu pagina Blog Archive , este creata cu acest plugin. Dragut, nu ? :) Pe langa faptul ca este un plugin de “Archives” , eu sunt convins ca este si un bun plugin de SEO (Plugin / Search Engine Optimization) , care inlocuieste cu succes pluginul “CrawlPage” . Lista de links cu titlurile posturilor este generata sub forma :

<a href="https://stealthsettings.com/test-antivirus.html" title="Test AntiVirus" > Test AntiVirus </a>

de exemplu . ;) .

Clean Archives v2.1 Plugin – Download

Instructiuni de instalare – Readme.txt

Description & Credit:

Plugin Name: SRG Clean Archives
Plugin URI: http://www.sporadicnonsense.com
Description: A nice uniform way to display your archives.
Version: 2.1
Author: Shawn Grimes

How to » Internet » Clean Archives / WP Plugin

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment