Controleaza cursorul mouse-ului din tastatura cu NeatMouse

Sa presupunem ca mouse-ul tocmai ne-a lasat balta, iesind la pensie ceva mai devreme decat am fi preferat noi. Sau probabil ne gasim intr-o situatie din aia in care oricat de atenti am misca mouse-ul, acesta nu este capabil sa realizeze mini-miscarile de care avem nevoie, si este necesar sa ne bazam pe alt dispozitiv, sau chiar software, pentru acuratete. Pentru astfel de cazuri solutia este una foarte simpla, si gratuita pe deasupra: NeatMouse.

NeatMouse este un emulator pentru mouse care le permite utilizatorilor sa controleze miscarile cursorului cu ajutorul tastaturii. In timpul instalarii, aplicatia le da posibilitatea userilor sa ruleze NeatMouse si in modul portabil (procesul de instalare este intrerupt, dat aplicatia ramane complet functionala).

neatmouse_install

Cum functioneaza NeatMouse?

Dupa instalare, utilizatorii trebuie sa faca anumite setari pentru ca aplicatia sa raspunda exact cerintelor acestora. Probabil, primele optiuni care ar trebui activate (mai ales in cazul in care duceti lipsa de un mouse propriu-zis) este Start with emulation activated si Minimaze on startup. Apoi setati tastele care doriti sa fie interpretate ca butoane ale mouse-ului sau sa emuleze miscarile pentru acesta.

neatmouse_controls

De preferat, pentru a nu interveni peste activitatile normale ale unei tastaturi, folositi NeatMouse cu tastele din numpad care pot fi activate si dezactivate cu Num Lock (setarile default ale aplicatiei).

neatmouse-numpad

Download NeatMouse.

Nota: Aplicatia este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1

STEALTH SETTINGS – Control the mouse cursor with your keyboard with NeatMouse

Controleaza cursorul mouse-ului din tastatura cu NeatMouse

About the author

stealth

Leave a Comment