Cum putem ascunde contentul postat de un prieten pe Facebook

Cu siguranta fiecare utilizator Facebook are in lista prieteni care posteaza asiduu diverse statusuri/articole citite pe internet/poze care li se par amuzante sau interesante/evolutia in anumite jocuri, dar care pentru acesta sunt total neinteresante. Iar atunci cand verifica feed-urile de pe Facebook, de cele mai multe ori trebuie sa dea scroll peste pagini intregi de astfel de postari pentru a gasi feedurile care prezinta interes.

De cele mai multe ori asa se destrama “prieteniile” pe Facebook. Insa daca nu dorim sa dam Unfriend unui astfel de contact de pe Facebook, nu inseamna ca neaparat trebuie sa suportam (sau sa ii trecem cu vederea) toate lucrurile inutile si enervante postate de acesta, si nici nu e necesar sa evitam sa ne mai citim feed-urile, ci doar sa ascundem contentul postat de respectivul contact.

Cum putem ascunde contentul postat de anumiti prieteni de pe Facebook?

  • treceti cu mouse-ul peste un post al prietenului caruia doriti sa ii ascundeti contentul
  • dati click pe sageata care apare in coltul din dreapta-sus a postului, apoi selectati Hide din meniul afisat

hide-content

  • in locul postului va fi afisat un mesaj care va anunta ca respectivul content a fost ascuns. Pentru a customiza mai departe ce content de-al prietenului dvs doriti sa fie ascuns, si ce content doriti sa apara in continuare in contul dvs de Facebook, dati click pe optiunea Change what updates you get from friend (unde friend inlocuieste numele prietenului dvs), apoi doar update-urile pe care doriti sa le primiti de la acesta, sau dati click pe Unsubscribe.

updates-to-show

  • de asemenea, daca doriti sa editati si de la care prieteni doriti sa primiti update-uri mai des, si de la care doriti sa primiti update-uri mai rar, dati click pe optiunea Organize who you see in neews feed.

organize-feeds

Nota: Contentul prietenului dvs va fi ascund DOAR in contul dvs de Facebook, dar va fi in continuare disponibil pentru ceilalti prieteni ai acestuia.

STEALTH SETTINGS – How to hide content from a friend on Facebook

Cum putem ascunde contentul postat de un prieten pe Facebook

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment