Cum putem restrictiona contactele de pe Facebook sa nu poata vedea ce postam pe Timeline

Fiecare dintre noi avem in lista de contacte de pe Facebook anumite persoane pe care am prefera sa le tinem in intuneric atunci cand vine vorba despre continutul pe care il postam pe timeline. De exemplu, seful de la serviciu, care a aflat cumva care este contul tau si ti-a dat add, si pe care, evident, nu il poti refuza. Sau sora/fratele mai mare, care iti urmaresc orice miscare pentru a face rost de material pentru santaj. Sau chiar unul dintre parinti (iar exemplele pot continua). Desi una dintre optiuni pentru ca prietenia pe Facebook cu acestia sa nu te mai deranjeze ar fi sa blochezi contactele respective, in cazuri ca cele enumerate mai sus acest lucru ar putea avea consecinte neplacute. Solutia ar fi sa restrictionezi contactele astfel incat acestea sa nu poata vedea ceea ce postezi pe Facebook, exceptie facand contentul pe care alegi sa-l faci public (si care este disponibil oricarui utilizator Facebook).

facebook-restricted

Cum restrictionam prietenii de pe Facebook sa nu vada continutul postat de noi?

  • dupa ce va logati pe contul de Facebook, dati click pe iconita de setari din coltul dreapta-sus al paginii si selectati Privacy Settings din meniul afisat

privacy-settings

  • selectati optiunea Blocking din meniul din stanga
  • sub Manage Blocking, la sectiunea Restricted List, dati click pe optiunea Edit List (partea dreapta)

restrict-contacts

  • dati click pe On This List pentru a deschide meniul drop-down si selectati Friends. Apoi dati click pe contactele pe care doriti sa le restrictionati (de asemenea, puteti tasta numele acestora in Search), iar dupa ce terminati dati click pe Finish

edit-restricted

Si gata. Persoanele restrictionate nu vor mai vedea decat continutul pe care il veti face public (in plus, nu vor avea idee de restrictia pusa de dvs).

STEALTH SETTINGS – How to restrict Facebook contacts from viewing your timeline posts

Cum putem restrictiona contactele de pe Facebook sa nu poata vedea ce postam pe Timeline

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment