Cum sa vedem istoria de navigare a tuturor browserelor instalate intr-un singur loc

In prezent, toate browserele existente pun la dispozitie utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza istoria de navigare si de a cauta si accesa orice URL dintre cele vizitate (exceptie facand navigarea privata). Insa atunci cand sunt folosite browsere multiple pe un singur computer, gasirea unei anumite pagini web in istoriile de navigare ale acestora poate fi destul de anevoioasa.

History Viewer este o aplicatie gratuita care permite utillizatorilor Windows sa afiseze intr-un singur loc istoria de navigarea a tuturor browserelor instalate in sistem, de asemenea si istoria de cautare a Windowsului, facand vizualizarea acestora mult mai accesibila.

firefox-history

Aplicatia este compatibila cu browsere cum ar fi IE (7, 8 si 9), Firefox si Chrome, si afiseaza inclusiv istoria Windows Search si documentele accesate recent. Cu ajutorul History Viewer utilizatorii pot vizualiza web-siteurile vizitate intr-o perioada determinata, fisierele accesate, filmele si pozele vizionate etc. In plus, pot fi accesate si istoria Run, istoria Open/Save, istoria download-urilor facute, a cookie-urilor etc.

windows-history

{filelink=32}

Pentru accesarea oricarui item din istoria afisata de History Viewer nu trebuie decat sa dati dublu-click pe acesta si va fi deschis in browserul setat ca default. De asemenea, puteti exporta istoria afisata in format HTML.

STEALTH SETTINGS – How to view history of all browser in one place

Credit @historyviewer.net

Cum sa vedem istoria de navigare a tuturor browserelor instalate intr-un singur loc

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment