Customizare completa Windows 7 cu Ultimate Windows Customizer

Pentru utilizatorii Windows 7 care doresc sa-si personalizeze sistemul de operare in functie de preferinte si/sau necesitati si nu doresc sa se complice cu mai multe aplicatii care customizeaza doar cate un aspect fiecare sau cu modificari manuale ale fisierelor si registrilor de sistem, avem o veste foarte buna: The Windows Club au lansat recent cea mai complexa aplicatie de customizare a Windows 7, si anume Ultimate Windows Customizer.

uwc-logon

Ultimate Windows Customizer este o aplicatie freeware cu ajutorul careia userii pot modifica total aspectul Windows 7 (butonul de Start, Windows Explorer-ul, ecranul de Logon, Taskbar-ul, Thumbnail-urile, Windows Media Player-ul etc.).

uwc-wmp

Desi exista destule alte aplicatii gratuite pentru customizare, UWC este prima aplicatie integrata care ofera posibilitatea de a customiza aproape tot ce se poate customiza intr-un sistem de operare Windows.

Tweak-urile pentru customizare incluse in UWC sunt impartite pe sectiuni (Explorer, Context Menu, Logon Screen, Libraries, Miscellaneous etc.), fiecare dintre acestea oferind diverse tweak-uri relationate cu functia de la care a luat numele.

uwc-context-menu

Atentie! Inainte de instarea si utilizarea Ultimate Windows Customizer se recomanda sa restaurati Windowsul la setarile default (sa nu fie facuta nici o customizare manuala sau cu ajutorul unei alte aplicatii gen).

Download Ultimate Windows Customizer

Caracteristici Ultimate Windows Customizer:

  • aplicatie usor de folosit, cu interfata simplu de inteles de catre toate categoriile de utilizatori Windows.
  • niciun hack sau tweak nu se face manual (nu sunt necesare modificari manuale ale registrilor sau ale fisierelor de sistem)
  • compatibilitate confirmata intre diferite tipuri de customizari
  • peste 70 de feature-uri majore, cu sute de subfeature-uri incluse
  • creaza backup-uri ale fisierelor de sistem si ale setarilor de registri atunci cand interactioneaza cu acestea
  • creaza restore point-uri inainte de orice customizare
  • creaza loguri cu erorile aparute pentru ca acestea sa fie intelese si rezolvate rapid
  • se dezinstaleaza foarte usor din Control Panel
  • Update Feature inclus pentru a informa utilizatorii cand sunt lansate versiuni noi ale aplicatiei

uwc-exit

Pe langa feature-urile enumerate mai sus, Ultimate Windows Customizer include si tool-urile RegOwnIt (take ownership asupra unui registru), Replace It (inlocuirea rapida a fisierelor de sistem), Restart Explorer, Screenshot, System File Checker, System Restore Creator.

uwc-extras

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows 7 (32 si 64 biti). UWC necesita minim 28 MB spatiu liber pe hdd pentru a nu aparea probleme in timpul customizarilor.

Credit: @thewindowsclub.com

STEALTH SETTINGS – Windows 7 complete customization with Ultimate Windows Customizer

Customizare completa Windows 7 cu Ultimate Windows Customizer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment