Editeaza pozele direct in pagina de Facebook cu Photon (Chrome extension)

Foarte multi utilizatori Facebook obisnuiesc sa isi editeze fotografiile inainte de a le posta, apeland la diverse aplicatii de editare, mai simple sau mai complexe (Paint.Net, Lightroom sau Photoshop). Uneori insa se intampla sa dorim sa editam poze deja uploadate pe Facebook (fie de noi, fie de alti utilizatori), iar downloadarea respectivelor poze, alegerea editorului, editare si reuploadarea poate insemna pierdere de timp. Pentru astfel de situatii, solutia este una mult mai simpla decat v-ati fi asteptat, si anume Photon photo editor.

Photon este o extensie Google Chrome cu ajutorul careia utilizatorii pot modifica pozele postate pe Facebook, fara a fi necesara descarcarea respectivelor poze. Mai exact, Photon afiseaza o iconita aditionala de editare in coltul din dreapta-sus a pozelor uploadate pe Facebook, permitand editarea acestora direct din browser cu ajutorul mai multor seturi de efecte.

Photon-Edit-Icon

Dupa instalarea extensiei in browserul Chrome, deschideti contul de Facebook si duceti cursorul mouse-ului in coltul din dreapta-sus a oricarei poze uploadate. Dand click pe iconita afisata, se va deschide un nou tab care va pune la dispozitie nu mai putin de 20 de efecte (enhance, add frame, stickers, focus, brightness, contrast, add text etc).

Photon-Effects

Dupa ce editati poza asa cum doriti (click pe Apply dupa ce selectati efectele dorite), dati click pe Save pentru a o salva pe computerul dvs. Apoi uploadati poza pe contul dvs de Facebook.

Download Photon photo editor (Chrome extension).

Nota: Aplicatia nu editeaza pozele online, acestea vor fi salvate local dupa editare si vor trebui reuploadate.

STEALTH SETTINGS – Edit Facebook photos with Photon (Chrome extension)

Editeaza pozele direct in pagina de Facebook cu Photon (Chrome extension)

About the author

stealth

Leave a Comment