Facebook Chat si Google Talk cu Talk.to pentru Windows 8

Desi numarul de aplicatii moderne din Windows 8 Store creste pe zi ce trece, dintre acestea lipsesc foarte multe servicii Google sau aplicatii Facebook, cum ar fi GTalk-ul sau Chat-ul Facebook, doi clienti IM foarte populari. Din fericire pentru utilizatorii Windows 8 care folosesc acesti clienti IM, exista Talk.to.

Talk.to este o aplicatie moderna gratuita, prin intermediul careia utilizatorii pot chat-ui cu prietenii de pe Facebook, Google Talk si Windows Live/Skype. Interfata este una simpla si frumoasa, si de asemenea usor de folosit.

search-talk.to

Imediat dupa prima lansare a aplicatiei, utilizatorii pot selecta contul pe care doresc sa se conecteze intial (Facebook, Windows Live sau GTalk).

Talk.to

Contactele din toate aplicatiile IM sunt afisate la un loc, iar istoria conversatiilor poate fi accesata de pe orice dispozitiv pe care aveti instalat Talk.to.

talk.to-main

In plus, utilizatorii pot seta sa primeasca notificatii cand mesajele trimise au fost primite si citite de catre prieteni, si de asemenea, sharing-ul de fisiere poate fi realizat direct din ferestrele de IM.

Download Talk.to pentru Windows 8 (via Windows Store).

Nota: Aplicatia este disponibila atat ca desktop app, cat si ca mobile app, aici.

STEALTH SETTINGS – Facebook Chat and Google Talk with Talk.to for Windows 8

Facebook Chat si Google Talk cu Talk.to pentru Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment