MewSeek SoulSeek Client: Download music to iPhone

Numit iSlsk intr-o versiune anterioara, MewSeek SoulSeek este o aplicatie freeware, peer-to-peer (P2P), pentru iPhone si iPod, care permite downloadarea mp3-urilor din reteaua SoulSeek direct pe aceste dispozitive. Insa, fata de iSlsk, MeewSeek este disponibil si pentru iPhone 2.0. Imediat ce ati downloadat o melodie, MewSeek o importa direct pe iPod/iPhone, asa incat sa o puteti asculta la un loc cu restul muzicii de pe telefonul dvs.

meewseek

Chiar daca “inchideti” aplicatia, aceasta va rula in background, permitandu-va astfel sa fiti multi-task in timp ce MeewSeek descarca muzica dorita de la userii SoulSeek. Pentru a instala MeewSeek, trebuie sa instalati mai intai Community Sources (dispozitivul trebuie mai intai decodat), iar pentru a asculta melodiile downloadate, aveti nevoie de PwnPlayer app (application). Ambele aplicatii, MeewSeek si PwnPlayer, sunt free si le puteti lua via Cydia installer.

jailbreakthumb

Totusi, exista un mic neajuns: mp3-urile downloadate cu MeewSeek se vor sterge daca va veti conecta dispozitivul la iTunes. Cu toate acestea, cu siguranta nu veti fi dezamagiti de MeewSeek odata ce l-ati incercat.

MewSeek SoulSeek Client: Download music to iPhone

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment