Fix iOS 9.3 Crash / Update iOS to 9.3.1 – Links Tapping Not Working in Safari and other apps / browsers

iOs 9.3 a venit cu cateva noutati pentru posesorii de iPhone, insa a venit si cu un bug foarte suparator. Unii proprietari de iPhone-uri au reportat probleme la accesarea link-urilor (tapping links) in Safari, Firefox, Chrome, Opera si chiar in unele aplicatii gen Booking sau TrimAdvisor.
Asa cum s-a scris si in acest articol, problema persista orice ar incerca sa faca utilizatorul. Resetare de soft pe iPhone, dezinstalare si reinstalare aplicatii, nu reprezinta solutii pentru rezolvarea problemei link-urilor care nu se deschid.

In urma cu putin timp, Apple a dat o rezolvare a acestui bug, in noul update iOS 9.3.1

IMG_0373

Partea “amuzanta”, daca o putem numi asa, este ca cine dorea sa afle mai multe despre acest update, nu putea accesa nici link-ul din meniul de update al iOS. Este si cazul nostru, si se observa  in screen-ul de mai sus, cum link-ul support.apple.com/kb/HT1222 a ramas selectat fara sa se deschida pagina in Safari. :-)

Pentru update de la iOS 9.3 la iOS 9.3.1, mergeti in Settings > General > Software Update. Dupa finalizarea update-ului, totul revine la normal.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment