Taskbar, Start Menu & Context Menu transparent [XP, Vista & Windows 7]

Daca sunteti fani ai look-ului transparent si nu va mai multumiti cu o interfata Aero obisnuita, urmatoarele aplicatii va vor ajuta sa adaugati inca putina transparenta Windows-ului dvs.

1. Taskbar si Start Menu transparent

Daca sunteti utilizator XP si doriti putina transparenta (la propriu) sau rulati Vista sau Windows 7 dar grafica slaba nu va permite sa folositi interfata Aero, TransTaskbar este aplicatia salvatoare :). Tot ce trebuie sa faceti este sa o downloadati si sa dati dublu-click pe ea pentru a va transforma look-ul clasic al OS-ului intr-unul transparent.

Download TTB (TransTaskbar).

2. Context Menu transparent

Context Menu reprezinta meniul afisat cand dam click dreapta pe un fisier, icon sau pe desktop, iar TCM (TransConMenu) este aplicatia (portabila – nu necesita instalare) care confera transparenta (ajustabila – click stanga pe iconul din System Tray) acestuia.

Download TCM (TransConMenu).

Enjoy! ;)

Credits Solo-Dev (deviantart.com)

How to » Downloads » Taskbar, Start Menu & Context Menu transparent [XP, Vista & Windows 7]

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment