Taskbar, Start Menu & Context Menu transparent [XP, Vista & Windows 7]

Daca sunteti fani ai look-ului transparent si nu va mai multumiti cu o interfata Aero obisnuita, urmatoarele aplicatii va vor ajuta sa adaugati inca putina transparenta Windows-ului dvs.

1. Taskbar si Start Menu transparent

Daca sunteti utilizator XP si doriti putina transparenta (la propriu) sau rulati Vista sau Windows 7 dar grafica slaba nu va permite sa folositi interfata Aero, TransTaskbar este aplicatia salvatoare :). Tot ce trebuie sa faceti este sa o downloadati si sa dati dublu-click pe ea pentru a va transforma look-ul clasic al OS-ului intr-unul transparent.

 ttb_1 ttb_2

 

.

2. Context Menu transparent

Context Menu reprezinta meniul afisat cand dam click dreapta pe un fisier, icon sau pe desktop, iar TCM (TransConMenu) este aplicatia (portabila – nu necesita instalare) care confera transparenta (ajustabila – click stanga pe iconul din System Tray) acestuia.

tcm_1 tcm_2

 

.

Enjoy! ;)

Credits Solo-Dev (deviantart.com)

Taskbar, Start Menu & Context Menu transparent [XP, Vista & Windows 7]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment