Updatati driverele in Windows cu DriverMax

Updatarea driverelor pentru sistemele de operare Windows este unul dintre task-urile fundamentale de mentenanta pentru computerele din dotare. DriverMax este o utilitate gratuita care ajuta utilizatorii Windows sa-si actualizeze driverele pentru componentele hardware ale computerelor ori de cate ori este necesar (pentru a mentine o functionare eficienta a acestora).

DriverMax identifica automat componentele hardware instalate in computer, apoi cauta online update-urile pentru driverele acestora.

drivemax-updates

Interfata programului este usor de inteles si de folosit pentru toate categoriile de utilizatori Windows, si in plus, DriverMax genereaza rapoarte detaliate despre hardware si despre driverele instalate. De asemenea, inainte de updatarea driverelor, permite utilizatorilor sa creeze restore point-uri (pentru cazurile in care instalarea driverelor se face defectuos).

create-restore-points

Programul ruleaza in background, si verifica frecvent daca sunt disponibile update-uri pentru driverele componentelor hardware ale computerelor. In cazul in care driverele trebuiesc actualizate, utilizatorii sunt anuntati prin notificatii pop-up afisate in Taskbar.

drivemax-options

DriverMax suporta majoritatea producatorilor de componente harware, si poate efectua update-uri de drivere pentru orice tip de hardware, inclusiv mouse, dispozitive USB, placi de baza, placi de sunet, placi video etc. De asemenea, programul ofera utilizatorilor o baza de date bine pusa la punct, pe care acestia o pot folosi chiar si pentru a identifica si instala drivere pentru dispozitivele necunoscute (unknown devices).

identify-unknown-drivers

Download DriverMax.

Nota: DriverMax este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8 (32 si 64 biti). Pentru a putea folosi programul, utilizatorii trebuie mai intai sa creeze un cont gratuit, proces care dureaza doar cateva momente.

STEALTH SETTINGS – Update Windows drivers with DriverMax

Updatati driverele in Windows cu DriverMax

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment