Update XP, Vista & Server 2003 – Autoplay cu optiunea de autorun doar pentru CD-uri si DVD-uri [Windows 7 behaviour]

Daca va numarati printre fanii , atunci cu siguranta deja v-ati familiarizat cu acesta. De asemenea stiti si ca la capitolul siguranta este net superior fata de anterioarele sisteme de operare Windows, si aici ne referim in special la si .

Una dintre caracteristicile Windows 7 in ceea ce priveste siguranta sistemului este restrictionarea optiunii de autorun din fereastra de Autoplay astfel incat aceasta sa fie accesibila doar in cazul CD-urilor si a DVD-urilor (astfel diminuati riscul de a va infecta sistemul cu diferite tipuri de malware).

sth_autoplay

Recent, Microsoftul a lansat un update pentru Windows XP, Windows Vista si Windows Server 2003, KB971029, care le atribuie acestora aceeasi caracteristica a Autoplay-ului pe care o are Windows 7. Pentru intarirea securitatii acestor sisteme de operare, recomandam tuturor userilor sa downloadeze si sa instaleze acest update.

Download update pentru Windows XP.

Download update pentru Windows Vista (32-bit).

Download update pentru Windows Vista (64-bit).

Download update pentru Windows Server 2003 (32-bit).

Download update pentru Windows Server 2003 (64-bit).

Update XP, Vista & Server 2003 – Autoplay cu optiunea de autorun doar pentru CD-uri si DVD-uri [Windows 7 behaviour]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment