Yahoo Messenger 8.1 Multi Users (Y!Multi)

In comparatie cu vechile versiuni de Yahoo! Messenger , pe YM 8.1 e mult mai simplu de instalat Yahoo! Messenger Multi Users ( Y!Multi Messenger ) pe Windows XP ( nu stiu daca merge si pe Windows Vista ) . E cam mult spus instalare , pentru ca tot ce trebuie facut consta in scrierea unui registru in :

HKEY_CURRENT_USERSoftwareyahoopagerTest .

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareyahoopagerTest]
“Plural”=dword:00000001

sau…


Download : ym8multiusers.reg ( click dreapta pe ym8multiusers.reg si “Save Link As ..” ), dublu click pe fisierul salvat , YES si OK . Asta e tot ce trebuie facut pentru a se putea deschide mai multe sesiuni de Yahoo! Messenger 8.1 pe acelasi calculator folosind YM ID-uri diferite.Download : Yahoo! Messenger 8.1Pentru cei care au ramas fideli versiunii Yahoo! Messenger 7 ( msgr7us ) , se foloseste un executabil / soft , Y!Multi Messenger .

Download : ( Y!M 7 us ) & install .

Download : Yahoo Messenger v.7 ( versiunea de YM fara banner/ads in partea de jos . ;))

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Rosu Aprins

Leave a Comment