Cum putem afla statusul exact al bateriei pe MacBook Pro

Daca sunteti utilizator Mac, si sunteti in posesia unui MacBook Pro, cel mai probabil obisnuiti sa il folositi destul de des doar pe baterie (mai ales ca bateria acestora poate avea o autonomie de peste 8 ore). Daca va aflati vreodata in situatia in care doriti sa stiti exact cata baterie mai are Mac-ul dvs, puteti afla statusul bateriei din indicatorul afisat in bara de meniu. Dar daca ati dezactivat afisarea acestuia in menu bar pentru a da sistemului un aspect mai minimalist, aveti posibilitatea sa aflati statusul bateriei din System Preferences (de asemenea, dispozitivele MacBook Pro afiseaza un indicator al bateriei in partea din fata-dreapta a carcasei; nu acesta este cazul si pentru MackBook Pro cu retina display, care sunt mai subtiri).

Cum aflat statusul exact al bateriei (si cata autonomie mai are aceasta) pe un dispozitiv MacBook Pro?

  • deschideti System Preferences si dati click pe Energy Saver

mac-system-preferences

  • in fereastra afisata lasati selectati optiunea Battery (din Battery/Power Adapter)
  • statusul bateriei este afisat atat in procente cat si in ore ramase in partea de jos a ferestrei: Current battery charge si Estimated time remaining

macbook-battery-status

Nota: In cazul in care aveti dezactivata afisarea statusului bateriei in menu bar, puteti activa aceasta optiune la loc bifand Show battery status in menu bar in partea de jos a ferestrei.

STEALTH SETTINGS – How to find the exact battery status on MacBook Pro

Cum putem afla statusul exact al bateriei pe MacBook Pro

About the author

stealth

Leave a Comment