Cum putem instala aplicatii din iTunes Store care nu sunt disponibile decat pentru anumite tari

Uneori, cand incercam sa instalam anumite aplicatii din iTunes Store pe dispozitivul cu iOS din dotare, suntem intampinati de un mesaj de eroare care ne anunta ca “Your account is only valid for purchases in the [your-country] iTunes Store” (unde your-country este tara specificata in ID-ul Apple folosit). Aceasta eroare apare atunci cand aplicatiile pe care dorim sa le instalam sunt disponibile doar pentru anumite tari. De exemplu, aplicatia OneNote (marca Microsoft), disponibila acum pentru iOS doar pentru utilizatorii din US. Deci ce facem daca dorim neaparat sa instalam o aplicatie care nu este disponibila pentru tara noastra?

ios-logo

Cum putem instala aplicatii din iTunes Store care nu sunt disponibile pentru tara noastra?

Solutia este crearea unui alt cont iTunes (ID Apple) pentru store-ul din tara respectiva (de exemplu pentru US Store, avand in vedere ca majoritatea aplicatiilor din iTunes Store sunt disponibile pentru Statele Unite). Noul cont il puteti crea fie direct de pe dispozitivul cu iOS, fie din iTunes (folosind computerul).

Creati un cont nou App Store direct de pe dispozitivul cu iOS

 • mergeti in Settings > Store si dati tap pe Apple ID, apoi selectati Sign out
 • apoi mergeti in App Store si cautati o aplicatie disponibila doar pentru o anumita tara (de exemplu OneNote, disponibila doar pentru USA) si incercati s-o instalati. Vi se va cere sa introduceti un ID Apple deja existent, sau sa creati unul nou
 • selectati Create new, apoi selectati tara pentru care este disponibila aplicatia pe care doriti so instalati (de exemplu, US)
 • bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile Apple, apoi la Payment information selectati None din meniul drop-down (retineti ca optiunea None este disponibila doar daca incercati sa instalati o aplicatie gratuita).
 • apoi introduceti o adresa valida din tara respectiva (cautati una pe Google)
 • dupa crearea contului, Apple va trimite un e-mail de verificare pe adresa de e-mail folosita pentru crearea contului. Dati click pe link-ul Verify Now primit in e-mail si gata. Puteti folosi noul cont creat pentru a downloada aplicatiile disponibile doar pentru tara pentru care ati creat contul (nu veti putea instala aplicatii disponibile doar in UK daca ati creat un cont pentru USA).

Creati un nou ID Apple folosind iTunes (de pe computer)

 • deschideti iTunes pe computerul din dotare si selectati Store > Sign out
 • mergeti in josul ferestrei si selectati Change Country, apoi selectati tara dorita (pentru care este disponibila aplicatia pe care doriti s-o instalati)
 • cautati aplicatia dorita, si incercati s-o instalati. Vi se va cere sa va logati cu un ID Apple sau sa creati unul nou; selectati Create New Account apoi acceptati termenii si conditiile Apple
 • folositi o adresa de e-mail diferita fata de cea folosita pentru celalalt ID Apple
 • apoi, sub Payment Methods selectati None, si introduceti o adresa valida pentru tara pentru care creati contul
 • verificati e-mailul pentru link-ul de confirmare, apoi veti putea folosi noul cont creat pentru a instala aplicatii disponibile doar pentru tara pentru care ati creat contul.

Enjoy!

STEALTH SETTINGS – How to install apps from iTunes Store that are available only for certain countries

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Cum putem instala teme pe editiile Starter si Home Basic ale Windows 7

Next Article

A fost lansat Facebook Home pentru Android

Users searching for:

stazeni aplikace v us storu, kā izveidot apple id, mail solo.ee, cara instal aplikasi yang tidak tersedia di appstore, aplikasi yang tersedia di ios stotr, yeni apple kimliği yarat, cara download aplikasi di iphone yg negara tidak tersedia, mail solo.ee loc:FR, cara ipone aplikasi tidaj tersedia di negara anda,
Total
0
Share