Cum putem sterge un cod de licenta MS Office din registri Windows

In cazul in care ati experimentat erori de licenta la suita Microsoft Office si a trebuit sa stergeti codul de validare al acesteia din registrii de sistem pentru a putea introduce un nou cod, stiti cat de dificil este sa identificati registrii corecti sau cat de riscant este sa faceti modificari in fisierele de sistem. Din aceasta cauza, majoritatea userilor MS Office care au probleme cu licenta aleg sa dezinstaleze si apoi sa reinstaleze suita pentru a corecta erorile.

Pentru ca dezinstalarea si reinstalarea suitei Microsoft Office este o operatiune care consuma destul timp, timp pe care de multe ori utilizatorii nu il au la dispozitie atunci cand trebuie sa completeze/redacteze anumite proiecte, o metoda mult mai rapida este stergerea codului de licenta cu ajutorul Office Key Remover.

office-key-remover

Office Key Remover este o aplicatie gratuita, compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8, cu ajutorul careia utilizatorii MS Office care experimenteaza erori de licenta pot strege codurile de validare ale acesteia din registri de sistem pentru suitele Office XP, Office 2003, Office 2007 si Office 2010. Aplicatia are o interfata simpla, foarte usor de folosit: downloadati, instalati, apoi dati click pe unul dintre cele patru butoane de Remove, in functie de suita Office folosita.

{filelink=29}

Nota: La instalarea aplicatiei vi se va cere sa instalati si Nitro PDF Reader; daca nu doriti sa instalati programul respectiv, bifati “I don’t want to install Nitro PDF Reader”, apoi dati click pe Next.

nitro-pdf 

Atentie! Aplicatia necesita privilegii de administrator pentru a rula.

STEALTH SETTINGS – How to remove MS Office product key from Windows Registry

Cum putem sterge un cod de licenta MS Office din registri Windows

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment