Download Windows 8.1 Enterprise Update – 90 de zile trial gratuit

Microsoft a facut ieri public Windows 8.1 Update, acesta continand numeroase fix-uri si feature-uri noi pentru sistemul de operare Windows 8.1. Cele mai importante dintre acestea sunt imbunatatirile care fluidizeaza experienta utilizatorului in ceea ce priveste aplicatiile moderne si pe desktop-urile sau laptop-urile fara touchscreen: posibilitatea de a accesa Taskbar-ul din aplicatiile instalate din Windows Store, posibilitatea de a fixa (pin) aplicatii moderne in Taskbar, si posibilitatea de a inchide usor sau de a minimiza aplicatiile moderne in Taskbar. De asemenea, Windows 8.1 Update afiseaza butoane pentru Power si Search direct in Start Screen (coltul din dreapta-sus, langa poza utilizatorului), iar atunci cand este rulat pe un PC (sau laptop), sistemul booteaza direct in Desktop, fara a fi necesar ca utilizatorul sa activeze manual optiunea Boot to Desktop disponibila in Taskbar Properties.

Windows-8.1-update

Daca inca sunteti utilizator al Windows 7 sau alta versiune anterioara de Windows (utilizatorii Windows XP ar trebui sa se gandeasca serios sa upgradeze la un sistem mai nou, si nu strica sa testeze si noul sistem imbunatatit Windows 8.1 Update), iar pana acum nu ati fost impresionati de schimbarile si feature-urile Windows 8/8.1, va recomandam sa testati noul update, pe care Microsoft il ofera gratuit pentru un trial de 90 de zile.

Windows-8.1-update-trial-iso

Utilizatorii interesati pot descarca imaginile ISO pentru Windows 8.1 Enterprise Update, disponibile in centrul de evaluare al TechNet. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina respectiva, sa selectati versiunea Windows 8.1 Update pe care doriti sa o testati (32-bit sau 64-bit), apoi sa dati click pe butonul Get Started Now pentru a downloada imaginea ISO de instalare.

Download Windows 8.1 Enterprise Update.

Nota: Atentie, pentru a putea descarca trial-ul gratuit pentru Update, va trebui sa va logati cu un cont Microsoft valid.

STEALTH SETTINGS – Download Windows 8.1 Enterprise Update – 90 days free trial

Download Windows 8.1 Enterprise Update – 90 de zile trial gratuit

About the author

stealth

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.