Download Windows 8 Enterprise RTM (90 zile trial gratuit)

In urma cu cateva zile, mai exact pe data de 15 august, Microsoft a lansat versiunea RTM a noului sistem de operare Windows 8 si l-a facut disponibil la download pentru subscriberii MSDN si TechNet. O alta veste buna pentru fanii Windows 8 este ca acum pot testa gratuit, pentru 90 de zile, Windows 8 Enterprise, versiune pe care Microsoft a hotarat sa o faca disponibila pentru developeri, pentru ca acestia sa poata dezvolta si testa aplicatii pentru OS-ul final (GA).

Windows 8 Enterprise

Desi Windows 8 Enterprise a fost dezvoltat pentru developeri si pentru profesionistii IT, utilizatorii care nu sunt subscriberi la TechNet si MSDN si doresc sa descopere care sunt noile feature-uri si imbunatatiri, pot downloada acest trial, atat in versiunea 32-biti, cat si in cea de 64.

Editia Enterprise a Windows 8 cuprinde toate feature-urile prezente in Windows 8 Pro si, in plus, include si Windows To Go, feature care permite utilizatorilor sa instaleze Windows 8 (varianta pe 32 biti) pe un USB flash, iar apoi pot rula sistemul de operare diresc de pe USB-ul respectiv (asemanator cu aplicatiile portabile).

windows-8-enterprise

In cazul in care nu ati testat pana acum Windows 8 Developer Preview, Consumer Preview si/sau Release Preview, si doriti sa instalati Windows 8 pentru prima data pe computerul dvs, asigurati-va ca acesta indeplineste cerintele minime de sistem:

  • procesor de minim 1 GHz (cu suport pentru PAE, NX si SSE2)
  • minim 1 GB RAM pentru 32-bit si 2 GB RAM pentru 64-bit
  • minim 20 GB spatiu pe hard-disk
  • DirectX 9 si driver WDDM
  • monitor cu rezolutie minima 1024 x 768 (pentru a putea deschide Windows Store)

Atentie! Versiunea de evaluare va expira dupa 90 de zile si nu poate fi upgradata. De asemenea, aceasta trebuie activala online in maxim 10 zile de la instalare. Pentru a putea downloada trialul Windows 8 Enterprise, trebuie mai intai sa va logati pe un cont Microsoft (live, hotmail, outlook, msdn).

.

STEALTH SETTINGS – Download Windows 8 Enterprise RTM (90 days free trial)

Download Windows 8 Enterprise RTM (90 zile trial gratuit)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment