Obtine gratuit licenta pentru Windows Media Center in Windows 8 Pro

Una dintre cele mai mari schimbari in Windows 8 a fost scoaterea din pachet a Windows Media Center, care era inclus gratuit in Windows 7. In noul Windows acest feature este disponibil separat, ca upgrade platit, doar pentru versiunea Windows 8 Pro si doar cu licenta.

Windows-Media-Center

In versiunile preview, lansate pentru a le da userilor posibilitatea sa testeze noul sistem inainte de lansarea versiunii finale, si in acelasi timp pentru a obtine feedback si pentru a rezolva majoritatea bug-urilor, pachetul Windows Media Center a fost, de asemenea, inclus gratuit. Odata cu lansarea versiunii finale a Windows 8, Microsoft a facut o oferta utilizatorilor Windows 8 Pro pentru o perioada limitata, care le permite acestora sa instaleze Windows Media Center fara nici un cost suplimentar.

Pro-pack

Daca si computerul dvs ruleaza Windows 8 Pro si doriti sa beneficiati gratuit de pachetul Windows Media Center pentru a putea privi si inregistra emisiuni Live, atunci puteti profita de aceasta oferata speciala, disponibila incepand cu 26 octombrie, si care expira pe 31 ianuarie 2013.

Pentru a beneficia gratuit de Windows Media Center in Windows 8 Pro, va trebui sa folositi o adresa de e-mail valida, pentru a putea primi codul de licenta pentru acest pachet. Un cod de licenta Windows Media Center poate fi folosit pentru maxim 5 computere diferite, si trebuie obligatoriu activat pana pe 31 ianuarie 2013. Pentru a obtine gratuit codul de licenta pentru Windows Media Center, vizitati site-ul oficial Windows 8.

STEALTH SETTINGS – Get free license for Windows Media Center in Windows 8 Pro

Obtine gratuit licenta pentru Windows Media Center in Windows 8 Pro

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment