Elimina / Ascunde Ceasul, Volumul, Network, Power & Action Center din System Tray (Remove Systray Icons)

Nu stiu exact cine ar vrea sa dispara ceasul, setarile de volum audio, indicatorul de baterie (valabil pentru ) si reteaua din (), dar de Action Center sunt sigur ca se vor gasi cativa. Aceste optiuni si setari sunt ale sistemului de operare si au iconitele localizate in partea dreapta a -ului.

system icons in systray

Remove / Hide Clock, Volume Settings, Network, Battery Status & Action Center from System Tray (Systray)

1. Mergem in , iar in bara de “Search programs and files” tastam “icon taskbar“, iar din lista care apare sub “” deschidem “Show or hide volume (speaker) icon on the taskbar“.

icon taskbar system tray

2. In panoul care se va deschide, “Turn system icons on or off“, selectam “On” or “Off” la elementele care dorim sa dispara din taskbar systray.

Systray Notification Area

3. Click “OK” pentru a salva setarile.

Iata cum arata taskbar-ul in systray fara iconitele Clock, Volume, Network, Power si Action Center.

systray chel

Dupa cum puteti observa in imaginea de mai sus, iconitele de system au fost ascunde de tot, ele nefiind prezente nici in hidden icons area.
Eliminarea acestor iconite nu va afecta cu nimic functionarea sistemului de operare, insa eliminarea cesului din coltul dreapta-jos al ecranului va poate face sa intarziati la o intalnire :-)

Aceast tutorial a fost testat pe si cred ca este valabil si pentru . Nu stiu sigur.

– Remove taskbar system tray icons in Windows 7.

How to » Noteworthy » Elimina / Ascunde Ceasul, Volumul, Network, Power & Action Center din System Tray (Remove Systray Icons)

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

1 thought on “Elimina / Ascunde Ceasul, Volumul, Network, Power & Action Center din System Tray (Remove Systray Icons)”

  1. Buna, mie mi-a disparut iconita de volum si nu stiu cum s-o repun, pt. ca imi apare ca e off, iar butonul e inactiv si nu-l pot schimba in on. Pls help me. Thx

    Reply

Leave a Comment