Adauga Shortcuts Pentru Programe in Windows 7 Taskbar Jump List (JumpList Launcher)

Jump List este un feature al care ne permite sa adaugam shortcut-uri de programe, de foldere, de documente, imagini si adrese web in taskbar-ul Windows 7. Gruparea mai multor shortcut-uri intr-un singur loc in taskbar este posibila numai pentru foldere, 8 si Windows Media Player 12

Jump List – Windows 7 Features

Jump Lists—new in Windows 7—take you right to the documents, pictures, songs, or websites you turn to each day. To open a Jump List, just right-click a program icon on the Windows 7 taskbar. (You’ll also find them on the Start menu.)

Jump List

stealthsettings.com_245

Pentru a adauga shortcut-uri de programe in Jump List (grupate intr-un singur loc in taskbar) este nevoie sa folosim o aplicatie creata special pentru a putea adauga programe, documente, poze si alte fisiere din calculator. In acest fel avem la indemana programele si documentele folosite frecvent, grupate sub un singur icon in taskbar.

stealthsettings.com_241

Download Jumplist Launcher v7 21 – Windows 7

Dupa ce descarcati si dezarhivati Jumplist_Launcher_v7_21.rar, trageti (drag & drop) JumplistLauncher.exe in taskbar (sau click-dreapta pe JumplistLauncher.exe si “Pin to Taskbar“).

stealthsettings.com_243

Dupa ce punem Jumplist Launcher in taskbar, click pe el pentru a configura grupurile si programele care dorim sa apara aici.

stealthsettings.com_242

Jumplist Launcher – update-uri si mai multe informatii pe site-ul oficial al aplicatiei.

Jumplist Launcher este o aplicatie free care nu necesita instalare si este compatibila numai pentru sistemele de operare Windows 7.

How to » Downloads » Adauga Shortcuts Pentru Programe in Windows 7 Taskbar Jump List (JumpList Launcher)

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment