Flock 2.0 a iesit din beta. – Download –

Stiu ca in limba romana numele “flock” da idei la foarte multa lume, dar “flock” (en: turma) este unul dintre cele mai stabile si dinamice browsere, folosit in special de internautii adepti ai celor mai populare retele sociale (social network).  Flock 2.0, ultima versiune, este construit pe cea mai recenta tehnologie a Firefox 3 de la Mozilla, deci este usor de utilizat in conditii de securitate maxima. Flock 2.0 este mai mult decat un simplu browser. Interactioneaza foarte bine cu retelele sociale de genul: Revver, YouTube, Flickr si Facebook (bara dedicata: “Accounts and Services Sidebar”), iar prin Media RSS (MRSS) puteti centraliza fluxurile cu noutati, intr-o singura pagina. MyWorld. Prin intermediul Media RSS, veti fi anuntat despre sosirea de noi fotografii si inregistrari video postate pe site-urile dumneavoastra preferate.

Download Flock Stealth Settings

Un plus pentru Flock 2.0 il reprezinta suportul pentru teme (flock themes & extensions) si extensii. Pana la versiune 2.0, Flock rula o parte din extensiile (add-ons) de la Firefox. Se pare ca de acum vor fi dezvoltate extensii si teme, dedicate pentru Flock.

Download Flock 2.0 – The Social Web Browser

L.A. – Se pare ca versiunea Flock 2.0, scade semnificativ performanta sistemului de operare. In comparatie cu Firefox 3.0.3 si versiunea precedenta de Flock, cere cu ~ 40% mai mult RAM. (testat).

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Tutorial: HOW TO FLY

Leave a Comment