Modifica timpul de afisare al notificatiilor in Windows 8

Unul dintre feature-urile noi ale Windows 8 este si modul de afisare al notificatiilor de fiecare data cand se intampla cate un eveniment (instalari de aplicatii, erori, mesaje de securitate etc). Notificatiile sunt afisate maxim 3 in acelasi timp, si au ca timp default de afisare 5 minute, ceea ce poate deveni o problema atunci cand sunt instalate mai multe aplicatii consecutiv, pentru ca acest lucru poate preveni afisarea altor notificatii mai importante.

windows-8-notifications

Desi notificatiile pot fi inchise manual de catre utilizatori, majoritatea dintre acestia probabil ar prefera sa reduca timpul de afisarea al notificatiilor pentru a se asigura in acest fel ca nu vor rata ceva important.

Cum putem reduce timpul de afisare al notificatiilor in Windows 8?

  • in Start Screen, deschideti meniul Charms si dati click pe Change PC Settings

change-pc-settings

  • selectati Ease of Access, iar in panoul din dreapta, sub Show notifications for, selectati intervalul dorit din meniul drop-down (de exemplu, puteti selecta intervalul minim, de 5 secunde).

windows-8-notification-interval

  • modificarea va avea efect imediat, iar notificatiile importante nu vor mai fi “in pericol” de a fi trecute cu vederea.

STEALTH SETTINGS -  Change the interval for displaying notifications in Window 8

Modifica timpul de afisare al notificatiilor in Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment