Symantec / Virus Free

Vad un titlu la o stire pe un site, care imi provoaca zambete acute, si nu din cauza greselii editorului care a preferat sa schimbe numele Companiei Symantec in Symatec . :) (probabil ca-i place cum suna Symatec …teccc..tecc..tec. ;-) ), ci din cauza articolului in sine.


SYMATEC CAUTĂ SOLUŢIA PERFECTĂ CONTRA VIRUŞILOR“.

Symatec a anunţat că doreşte să creeze programe capabile să clasifice riscurile la care se expun utilizatorii computerelor pe niveluri stabilind o distincţie clară între viruşi cu grad înalt, mediu şi redus. În acest sens, compania va elabora un sistem prin care să se poată depista la timp intruşii…


Bun! Symantec = Norton AntiVirus (NAV) . Ma mir cum de tocmai acum cei de la Symantec “cauta solutia perfecta” si se apuca sa faca “topuri ale celor 10 mari riscuri care pot afecta volumul de informtie al fisierelor”, cand NAV a fost si este un esec total si chiar nu poate fi considerat un antivirus. In urma cu un an am reusit sa blochez cu succes doua pc-uri dupa instalarea Norton AV 2005 (cu licenta!!) . Viteza de scanare a fisierelor este foarte mica in raport cu viteza de descarcare a unui fisier venit din retea si in plus de asta forteaza procesorul inutil ducand la blocarea sistemului de operare. Pica cu succes orice test online antivirus . Update-uri la NAV sunt multe si inutile. Deci…de antivirus nu poate fi vorba daca aud de Symantec. Poate firewall? Nici atat. Ca firewall am folosit si folosesc in continuare Sygate, care din pacate , mai nou a fost cumparat de Symantec si inchis !. De ce oare? Pentru ca Sygate oferea un firewall free de o mie de ori mai bun decat cel oferit de Symantec contra cost? In felul asta se dezvolta Symantec ? :)

Download – Sygate Firewall Pro 5.6.3408.0 8.00MB(.rar)

How to » Downloads » Symantec / Virus Free

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Eclipsa de … libelula

Leave a Comment