Upgrade promotional la Windows 8 Pro: numai 39.99$

Vesti bune pentru toti cei care planuiesc sa treaca la Windows 8 dupa lansarea acestuia: upgrade-ul de la Windows XP, Windows Vista si Windows 7 la Windows 8 Pro va costa doar 39.99$ in peste 131 de piete din intreaga lume.

windows-8

Conform anuntului publicat pe blogul oficial al echipei Windows, oferta (sau promotia) Microsoft care va permite tuturor utilizatorilor Windows XP, Windows Vista si Windows 7 sa upgradeze la Windows 8 Pro pentru doar 39.99$ va fi disponibila imediat dupa lansarea noului sistem de operare (cel mai probabil in luna octombrie a acestui an) si va expira pe 31 ianuarie 2013. Upgrade-ul va fi disponibil online pe Windows.com, prin intermediul Windows 8 Upgrade Assistant. In aceeasi perioada, cei care vor prefera sa cumpere o editie retail din magazinele de specialitate (DVD-ul de instalare), o pot face la numai 69.99$.

O alta veste buna, anuntata de Microsoft in urma cu cateva zile, este aceea ca orice utilizator care va cumpara computere cu Windows 7 preinstalat (valabil pentru editiile Home Basic, Home Premium, Professional si Ultimate) in perioada 2 iunie 2012 – 31 ianuarie 2013, vor putea face upgrade la Windows 8 pentru doar 14.99$, un pret mai mult decat acceptabil pentru orice categorie de utilizatori.

download_windows8

In plus, utilizatorii care vor upgrada la Windows 8 de la Windows Vista sau Windows 7 vor putea sa pastreze toate fisierele personale, toate aplicatiile instalate si toate setarile pe care le aveau pe vechiul sistem de operare. In schimb, utilizatori XP nu vor putea pastra decat datele si fisierele personale.

Upgrade-to-Windows-8

Nota: Utilizatorii Windows 8 Release Preview nu vor putea beneficia de aceasta oferta generoasa a Microsoft, decat daca acestia au o licenta genuine pentru Windows XP, Windows Vista sau Windows 7.

STEALTH SETTINGS – Promotional upgrade to Windows 8 Pro: only $39.99

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment