Windows 7 Aero Theme for Windows Vista [Download]

Am vazut ca multi sunt innebuniti dupa noul look al Windows 7. Chiar si utilizatorii care au instalat Windows Vista isi doresc pe sisteme lor o interfata grafica (theme or msstyles) de Windows 7. Personal nu pot spune ca unul arata mai bine decat celalalt. Foarte mare diferenta intre interfetele grafice ale celor doua sisteme nu este. Sa zicem… Windows 7 ar avea ceva mai multe efecte vizuale, dar formele patratoase din taskbar lasa de dorit. Parerea mea.

Iata cum arata o bucata de Taskbar si Start Menu pe Windows7:

windows7_taskbar_startmenu

Daca nu aveti posibilitatea de a instala pe calculatoarele dvs. (este gratuit pana pe 24 ianuarie) sau de a rula un dual-boot Vista & Windows 7, exista o singura varianta. Utilizati o tema grafica, care va schimba interfata de  Windows Vista Aero in cea de Windows 7 Aero.
Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati acest fisier, sa-l dezarhivati si sa copiati continutul din interiorul arhivei in folderul C:WindowsResourcesThemes. Patch-uiti cu un soft gen TuneUp Utilities 2009, apoi puteti activa tema de Windows 7. Dupa activarea temei, Windows Vista va arata la fel ca Windows 7 (cu mici diferente :P).

Download: Windows 7 Aero Theme (.theme & msstyles) for Windows Vista. > <

*Am testat aceasta tema pe Windows Vista Home Premium (Aero Style).

L.E.

Asa arata taskbar & start menu cu tema de Windows 7 pe Windows Vista.

windows7_theme_vista

Efectele de transparenta si culoare le puteti seta din “Personalize” (click-dreapta pe desktop) -> “Window Color and Appearance”.

Windows 7 Aero Theme for Windows Vista [Download]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.