Chrome OS Mode este acum disponibil si in browserul Chrome pentru Windows 7

In versiunea browser-ului Google Chrome lansata pentru sistemul de operare Windows 8, Google a inclus o versiune bazica a sistemului de operare Chrome OS, cunoscuta sub numele de Chrome OS Mode. Accesarea browser-ului Chrome in modul Windows 8 afiseaza o bara in partea de jos a ecranului care se comporta similar cu taskbar-ul existent in Chrome OS si include o varietate de aplicatii Chrome care pot fi rulate direct in browser.

In cea mai noua versiune a browserului Chrome Canary lansata pentru Windows 7 (Chrome Canary este o varianta a browser-ului dedicata developerilor), Google a adaugat experimental o optiune asemanatoare cu Chrome OS Mode, aceasta putand fi accesata dand click pe iconita de meniu (coltul din dreapta-sus al browserului), apoi selectand Relaunch Chrome in Chrome OS mode.

launch-Chrome-in-OS-mode

Spre deosebire de Windows 8, lansarea Chrome OS Mode in Windows 7 pastreaza in continuare taskbar-ul sistemului de operare, peste care este afisat taskbar-ul Chrome OS care contine propriul buton de Start si iconitele unor aplicatii Google, cum ar fi cea pentru browser-ul Chrome, Gmail, Google Search, Google Docs si YouTube. Meniul de Start disponibil in modul Chrome OS include aplicatii aditionale si o optiune de search care poate fi folosita pentru cautarea de aplicatii in Chrome Web Store (pentru instalarea anumitor aplicatii din store este necesara logarea in contul Google).

chrome-os-in-windows-7

Integrarea Chrome OS in browserul Chrome Canary este disponibila doar pentru sistemul de operare Windows 7. Pentru a reveni la modul default al browser-ului Chrome, dati click din nou pe iconita de meniu si selectati optiunea Relaunch Chrome on the desktop.

Download Chrome Canary 39.0.2146.0.

Nota: Versiunea Canary a browser-ului Chrome poate fi instalata si folosita in paralel cu versiunea stabila a acestuia.

STEALTH SETTINGS – Chrome OS Mode available now in Chrome browser for Windows 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Cum putem crea un Restore Point in Windows 8.1

Next Article

Cum putem adauga orice aplicatie in meniul de click-dreapta al Windowsului

Users searching for:

chrome os 설치, chrome os asentaminen, クロムブラウザ クロームOSが起動, Cum folosesti chrome canary, chrome tornare in modalità windows 7,
Total
0
Share