Cum putem deschide Start Screen direct din Desktop-ul Windows 8

Ecranul de Start (Start Screen-ul) este unul dintre cele mai importante feature-uri ale Windows 8 si, cu siguranta, unul dintre cele mai discutate. Desi majoritatea utilizatorilor noului sistem de operare Windows sunt incantati de look-ul modern al acestuia, foarte multi au afirmat ca un comportament ceva mai asemanator cu vechiul Start Menu ar fi ceva mai functional, adica programele sa poata fi deschise fara ca userii sa iasa din Desktop si fara ca Start Screen-ul sa ocupe tot ecranul.

Start Menu Modifier este o utilitate gratuita care permite utilizatorilor Windows 8 sa modifice felul in care este afisat Start Screen-ul, astfel incat acesta sa poata fi accesat direct din Desktop si sa nu mai acopere tot ecranul cand este activ.

Start-Screen-Bottom

Aplicatia este usor de utilizat, oferind optiuni de pozitionare a Start Screen-ului (acesta este afisat doar pe o portiune de ecran, tile-urile programelor fiind pozitionate intr-un singur rand, iar desktop-ul fiind in continuare vizibil sub acesta), de selectare a display-ului pe care acesta sa fie afisat (in cazul in care utilizati mai multe monitoare la acelasi computer) si de restaurare a Start Screen-ului la modul default. In plus, utilizatorii pot selecta un hotkey pe care il pot folosi pentru a face schimbarea intre Start Screen-ul in fullscreen si Start Screen-ul injumatatit.

Start-menu-modifier

Iar cel mai important aspect, toate functiile Start Screen-ului sunt activate si perfect functionale (inclusiv optiunea type-and-search), chiar si atunci cand nu este afisat pe tot ecranul.

Start-Screen-Search

Nota: Compatibil cu Windows 8 32-bit si 64-bit.

Update: New version here.

STEALTH SETTINGS – How to open Start Screen within Windows 8 Desktop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Optimizeaza-ti sistemul de operare Windows cu Puran Utilities (Windows 7/8 freeware)

Next Article

Cum putem primi notificari via Gmail ori de cate ori cineva se logheaza pe computerul personal

Users searching for:

كيف افتح مباشر بدايه,
Total
0
Share