Deblocheaza fisiere si foldere blocate din Windows cu File Governor

Uneori, atunci cand dorim sa stergem, sa editam sau sa redenumim un fisier sau un folder din Windows, se intampla sa fim intampinati de un mesaj de eroare care ne avertizeaza ca actiunea nu poate fi efectuata deoarece fisierul este folosit de alt program.

folder-in-use

De cele mai multe ori optiunea Try Again nu da niciun rezultat, singura solutie fiind aceea de a identifica programul/procesul/serviciul care blocheaza respectivul folder/fisier (uneori singura rezolvare este restartarea sistemului, si exista situatii in care nici acest lucru nu se dovedeste a fi o solutie valida). Insa mult mai simplu ar fi daca am folosi un program third-party care poate rezolva automat pentru noi problema fisierelor sau folderelor blocate din Windows, cum ar fi de exemplu File Governor.

File Governor este o aplicatie gratuita cu ajutorul careia utilizatorii Windows pot identifica si debloca fisiere sau foldere blocate din sistem, pentru a face posibila editarea sau stergerea acestora.

Cum functioneaza File Governor?

Aplicatia scaneaza fisierele sau folderele blocate (acestea trebuiesc adaugate manual de utilizator) si listeaza toate programele sau procesele care folosesc fisierele/folderele respective. Apoi utilizatorii au la dispozitie trei optiuni pentru deblocare: Kill Process (care forteaza terminarea proceselor care blocheaza fisierele/folderele) Unlock si Unlock All (acestea descarca fisierele dll folosite pentru a restaura accesul la fisierele sau folderele blocate).

file-governor

Pentru mai multe optiuni, cum ar fi accesarea locatiei fisierului/folderului blocat sau deschiderea proprietatilor acestuia, dati click-dreapta pe oricare dintre liniile listate dupa scanarea fisierelor.

Download File Governor pentru Windows.

Nota: File Governor este disponibila atat ca versiune portabila, cat si ca instaler. Compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1.

STEALTH SETTINGS – Unlock locked files or folders in Windows with File Governor

Deblocheaza fisiere si foldere blocate din Windows cu File Governor

About the author

stealth

Leave a Comment