Dezactiveaza rapid Windows Features cu Manage It!

Daca obisnuiesti sa iti imparti propriul PC cu alti utilizatori, cel mai probabil preferi sa dezactivezi anumite utilitati ale Windowsului pentru a-ti proteja integritatea sistemului sau pentru a preveni accesul acestora la fisiere si aplicatii personale.

Manage It! este o aplicatie portabila (nu necesita instalare) pentru sistemele de operare Windows care permite utilizatorilor sa dezactiveze rapid programe si feature-uri ale Windowsului, cum ar fi Task Manager, Registry Editor, Command Prompt, Control Panel, Windows Hotkeys. Tot ce trebuie sa faci este sa downloadezi aplicatia, sa o deschizi, sa bifezi optiunile pe care vrei sa le dezactivezi si apoi sa dai click pe butonul Done sau pe Restart Explorer.

manageit

In tab-ul Advanced ai posibilitatea sa modifici anumite setari default ale Windowsului (ai mare grija insa, pentru ca pot aparea probleme cu sistemul daca introduci valori gresite), poti seta ca Windowsul sa nu se mai restarteze dupa instalarea updateurilor sau poti modifica informatiile despre proprietarul (owner) PC-ului. De asemenea, in tab-ul Tools poti programa inchiderea sau restartarea computerului, sau poti sa-ti atribui drepturi de proprietar (take ownership) asupra aplicatiilor si a fisierelor de sistem.

advanced-settings

Nota: Aplicatia este compatibila cu toate versiunile Windows XP, Windows Vista si Windows 7, pe 32 sau 64 biti.

STEALTH SETTINGS – Quickly disable Windows Features with Manage It!

Dezactiveaza rapid Windows Features cu Manage It!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment