error : Catastrophic Failure …

.. ce tare suna ! :D Am cam inceput sa zambesc cand am vazut “ Error : Catastrophic Failure ” pe pc-ul ( OS: Windows XP ) cuiva, desi situatia a fost cam aiurea . Nu am mai intalnit pana azi eroarea asta. La orice tentativa de instalare a unui soft / driver am intalnit aceeasi catastrofa .

Click pe imagine pentru marire

Computer Failure

Catastrophic failure is a sudden and total failure of some system from which recovery is impossible. The affected system not only experiences destruction beyond any reasonable possibility of repair, but also frequently causes injury, death, or significant damage to other, often unrelated systems. As such, catastrophic failures often lead to cascading systems failure.

Computer Failure : The term catastrophic failure is occasionally used in computer software to indicate an unexpected error from which the system cannot meaningfully recover.

Via:

Softurile care totusi sunt instalate trecand peste eroare, nu apar decat C:Program Files . Nu apar in bara de start “All Programs” , desktop shortcut , quick launch sau systray . Ok. Cea mai buna solutie (parerea mea) este formatarea partitiei de sistem si reinstalarea OS-ului . Cel putin in cazul calculatorului pe care am facut print screenul de mai sus. Multiple erori de sistem .

Totusi Catastrophic Failure suna fun :)

Microsoft HR :

Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un “mare” scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca “mare” a spus “Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!” Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare….

error : Catastrophic Failure …

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.