iPhone iti ofera YouTube

YouTube on iPhone'sApple anunta ca utilizatorii de iPhone se vor putea bucura de serviciile YouTube prin o noua aplicatie Apple-designed. Cu iPhone poti viziona continutul YouTube prin conexiune wireless peste retele Wi-Fi sau EDGE si bineinteles pe un display de 3.5 inch.

Pentru a realiza o calitate video mai buna si o viata mai lunga bateriei la aceste iPhone-uri, YouTube a inceput sa-si schimbe continuturile video in avansatul format H.264, iar iPhone va fi primul mobil care se va folosi de acest format, H.264-encoded videos. Peste 10,000 de video-uri sunt disponibile din 29 Iunie, si de atunci YouTube continua sa adauge video-uri pana cand tot catalogul lor va fi in format H.264 complet.

Combinatia H.264-encoded videos plus iPhone-urile cu conectivitate Wi-Fi, naucitorul display de 3.5 inch, si aplicatiile YouTube cu interfata multi-touch user nu fac altceva decat sa-ti ofere cea mai placuta experienta YouTube pe un mobil.

Felul in care tehnologia a avansat in ultimii 5 ani ma face sa ma simt mai confortabil, mai inteligent, mai frumos, dar imi ofera si o oarecare teama si ma intreb: “Ce urmeaza?”…

iPhone iti ofera YouTube

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment