Microsoft si Windows 8. Windows 7 deja e fumat :)

Desi nu ne-am revenit inca dupa , pe care Microsoftul ni l-a facut cadou (desi pe o perioada determinata si in schimbul feedback-ului) in urma cu ceva luni, desi Windows 7 Release Candidate inca nu a fost lansat (singurele care l-au pupat deja sunt OEM-urile partenere Microsoft; noi, oamenii de rand, mai avem de asteptat inca putin: pana pe sau pana dupa 5 mai…:)), desi Windows 7 RTM (adica varianta finala si definitiva… pana la primul SP) mai are de asteptat pana prin a doua jumatate a lui 2010 (nu ma hazardez sa dau date, zvonuri am auzit cu totii)… Windows 7 s-a “invechit”. O sa spuneti ca am innebunit, dar daca eu sunt tra-la-la, putem sa spunem ca Microsoft e pe calea cea buna, nu? De ce? Din motiv de Windows 8 (numit asa simbolic, cel putin deocamdata; sau Copenhaga, sau Midori, sau …whatever).

OMG. I never thought there would be Windows 8. I thought it would stop at 7.999… periodical

Asadar, daca va pricepeti la coduri, networking si alte alea din ce intreaba Microsoftul aici, atunci succes! Deja se fac angajari pentru dezvoltarea noului sistem de operare Windows. Si, repet, nu este vorba de Windows 7. De unde si urmatoarea dilema: nerabdarea mea in ce directie ar trebui sa se consume? Tot Windows 7? Sau deja Windows 8?

Microsoft si Windows 8. Windows 7 deja e fumat :)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.