Noul OPERA 9.50, a fost lansat !

Cu putine zile inaintea nebuniei lansate de Firefox, care vrea sa stabileasca pe data de 17 iunie record mondial pentru cel mai downloadat software in 24 ore, Opera, arunca in competita browserelor versiunea 9.50.

Opera 9.5, vine cu imbunatatiri de viteza, performanta, compatibilitate cu noile standarde web (CSS 3, HTML 5, ARIA), securitate, protectie internet surf impotriva site-urilor cu malware, fiind singurul browser la ora actuala care a trecut testul Acid3.

Ca noutati, pe Opera 9.50 se remarca functiile Quick Find, pentru cautare rapida in bookmark, atat dupa URL cat si dupa continut si Opera Link, care permite sincronizarea bookmarurilor si a datelor personale intre mai multe browsere Opera de pe device-uri diferite.

Pentru mai multe detalii si download, vizitati site-ul oficial al Opera .

Screenshot:

opera options
opera browser

Testat ! :)

How to » Downloads » Noul OPERA 9.50, a fost lansat !

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment