Skype pentru Windows 8 suporta acum transferul de fisiere intre utilizatori

Desi Skype este unul dintre cei mai populari clienti de IM, aplicatia moderna (disponibila in Windows Store) pentru Windows 8 nu s-a ridicat la asteptarile utilizatorilor, acestia criticand lipsa unor feature-uri importante, printre care si posibilitatea de a transfera fisiere, si preferand sa foloseasca in continuare tot aplicatia desktop.

skype-windows-8

Se pare ca Microsoft a tinut cont de nemultumirea utilizatorilor Windows 8 si a remediat probleme cu transferul de fotografii si fisiere intr-un update lansat saptamana aceasta.

skype-windows8

Utilizatorii Windows 8 pot de acum inainte sa transfere fisiere persoanelor cu care poarta conversatii text, voce sau video pe Skype (aplicatia moderna), fara a mai fi necesar sa foloseasca alta aplicatia pentru acest lucru.

skype-file-transfer

In plus, noul update aduce si ceva imbunatatiri in stabilitatea aplicatiei, si de asemenea si cateva rezolvari de bug-uri. Iar in curand (desi nu mai curand de aprilie) se pare ca va fi lansat si un update care va permite utilizatorilor aplicatiei Skype pentru Windows 8 sa foloseasca feature-ul de mesagerie video cu utilizatori Skype de pe alte platforme (iOS, Android sau Mac OSX).

Download Skype for Windows 8.

STEALTH SETTINGS – Skype for Windows 8 now supports file transfer between users

Skype pentru Windows 8 suporta acum transferul de fisiere intre utilizatori

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment