Windows 8.1 Update 1 va fi disponibil la download din aprilie 2014

Odata cu lansarea Windows 8.1, Microsoft a anuntat de asemenea ca vor exista update-uri viitoare pentru acesta, similare cu service pack-urile pentru sistemele Windows anterioare, update-uri care vor imbunatati functionalitatea si interfata sistemului.

Recent Microsoft a facut anuntul oficial ca Windows 8.1 Update 1 va fi lansat in luna aprilie a acestui an, desi data exacta nu a fost confirmata inca. Conform celor spuse de Microsoft, Update 1 va oferi utilizatorilor o experienta mai fluida pe toate dispozitivele care ruleaza Windows 8.1 (PC-uri, tablete si smartphone-uri).

windows

Printre imbunatatirile cu care va veni la pachet Windows 8.1 Update 1 merita sa mentionam cerinte mai scazute in ceea ce priveste configuratia hardware, astfel incat sistemul sa poata fi instalat si folosit pe dispozitive cu configuratie slaba si modificari aduse interfetei moderne astfel incat utilizatorii de desktop-uri sa aiba control mai bun asupra Start Screen-ului si a aplicatiilor moderne. Alte feature-uri exclusive care vor fi disponibile in Windows 8.1 Update 1 sunt urmatoarele:

  • auto-ascunderea Taskbar-ului in aplicatiile moderne
  • afisarea unui buton de Power (pentru Shut down, Sleep si Restart) si unuia de Search direct in Start Screen
  • abilitatea sistemului de a detecta hardware-ul dispozitivelor pentru a afisa interfata corespunzatoare (interfata Moderna pentru dispozitivele cu touch si Desktop-ul pentru PC-uri)
  • meniuri Context (de click-dreapta) pentru tile-urile afisate in Start Screen
  • butoane de minimize si close pentru aplicatiile moderne
  • posibilitatea de a fixa (pin) aplicatii moderne in Taskbar
  • afisarea de shortcut-uri in Taskbar pentru aplicatiile moderne active

Cel mai probabil acest update va fi disponibil utilizatorilor prin feature-ul Windows Update (desi nu este exclusa disponibilitatea via Windows Store).

STEALTH SETTINGS – Windows 8.1 Update 1 will be available to download in April 2014

How to » Microsoft » Windows 8.1 Update 1 va fi disponibil la download din aprilie 2014

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

Leave a Comment