Apple a marit spatiul de stocare iCloud Drive pentru abonati.

Odata cu prezentarea oficiala a noului iPhone 6S si cu lansarea iOS 9, Apple a adus si cateva modificari la pachetele serviciilor platite.

Cea mai semnificativa modificare a aparut la pachetele de stocare date in iCloud. Serviciul iCloud Storage / iCloud Drive. Noile pachete ofera un spatiu de stocare mult mai mare (la unele pachete mai mult decat dublu) la aceleasi tarife. Astfel ca pentru Europa (tarile UE), pachetul de 0,99 Euro care avea 20GB, are acum 50GB inclusi. Pentru 9,99 Euro/luna (TVA inclus) Apple ofera un spatiu de stocare de 1TB! Un tarif destul de  decent am spune noi. 

Preturile pachetelor iCloud Storage difera in functie de tara / continent. Lista completa a tarifelor pentru fiecare tara / regiune o gasiti pe pagina oficiala a Apple.

Este de mentionat faptul ca pachetul iCloud Storage Free a ramas neschimbat, Apple oferind 5GB spatiu gratuit pentru iOS backup, poze si alte documente

iCloud Drive este un serviciu de stocare date  (documente, poze, muzica, aplicatii, arhive, etc files) si sincronizare multi-device, pe serverele Apple. Aplicatia iCloud Drive ofera suport pentru toate device-urile Apple (iPhone, iPad, iPod Touch, Mac) si pentru Windows PC. 

Servicii similare de cloud storage sunt oferite si de Google (Google Drive), Microsoft (OneDrive), Dropbox.

How to » iHowTo » iHowTo - macOS » Apple a marit spatiul de stocare iCloud Drive pentru abonati.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment