iOS 9 – Introduce parola de deblocare screen peste Touch ID

Cei care au facut o instalare “fresh” a noului iOS 9 au observat probabil ca in comparatie cu sistemul iOS 8.4, pe noul sistem avem mai multe optiuni de securizare screen pentru iPhone, iPad si iPod.
Pe langa Touch ID, care ne permite deblocarea iPhone-ului cu ajutorul amprentei, sistemul ne cere sa setam si un cod PIN. Daca pe pe iOS 8.4 PIN-ul putea fi setat din patru caractere cifre, pe iOS 9 ne este permisa parola alfanumerica si si cod numeric personalizat.

IMG_0001

Custom Alphanumeric Code (password) si Custom Numeric Code (PIN cu mai mult de patru caractere) sunt noile optiuni de securitate pentru blocare device, introduse de Apple odata cu iOS 9. 4-Digit Numeric Code ramane totusi optiunea preferata pentru multi utilizatori.

How to » iHowTo » iHowTo - iOS » iOS 9 – Introduce parola de deblocare screen peste Touch ID

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment