Dragon Hills – Free Game of The Week (iPhone & iPad)

Saptamana aceasta, Apple ofera gratuit prin intermediul App Store / iTunes, jocul de actiuneaventura, Dragon Hills.
Un game care a prins destul de bine in randul posesorilor de iPhone si de iPad. Actiunea jocului este facuta de un dragon foarte periculos, pe care il putem controla foarte usor, intr-un joc de aventura, plin de actiune.

Jocul Dragon Hills, pune la dispozitie, una bucata vierme / dragon, mai multe nivele de dificultate, un “boss” la finalul fiecarui nivel, harti si nivele de “echipare” ale dragonului. Un element important pentru worm, este armura, care sporeste rezistenta in fata unor obstacole, si armamentul de distrugere care este upgradabil. Gameplay-ul este foarte bun, cu un control simplu dar foarte eficient.

Dragon Hills, este disponibil gratuit in App Store si in iTunes pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch cu iOS 7.1 sau mai nou / iOS 9.3.1.

Download Dragon Hills 1.2.0 via iTunes 

Dupa download si instalare, jocul poate fi rulat si offline, fara conexiune WiFi sau 3G/4G.

How to » Noteworthy » Dragon Hills – Free Game of The Week (iPhone & iPad)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment