Informatii detaliate despre dispozitivele pe care ruleaza Android cu CPU-Z

Cel mai probabil multi dintre dvs cunosc CPU-Z ca fiind o aplicatie populara care afiseaza informatii detaliate despre sistemele de operare Windows si configuratia computerelor pe care acestea ruleaza. Atat pentru cei care cunosc aplicatia, cat si pentru cei care abia au aflat de ea, avem o veste buna: s-a lansat si versiunea CPU-Z pentru Android.

cpu-z-android

CPU-Z pentru Android este o aplicatia gratuita care le ofera utilizatorilor informatii despre componentele hardware ale dispozitivelor pe care ruleaza acest sistem de operare mobil. Tot ce trebuie dvs sa faceti este sa instalati aplicatia, apoi aceasta va afisa informatii despre procesor, GPU, baterie, producatorul dispozitivuluidisplay, RAM, spatiul de stocare, versiunea de Android instalata, kernel etc.

cpu-z-android_1

Aplicatia se afla momentan in stadiu beta, utilizatorii putand trimite feedback developerului pentru a imbunatati performanta (acuratetea) si pentru a rezolva eventualele erori.

Download CPU-Z pentru Android (via Google Play).

Nota: Compatibila cu Android 3.0 (HoneyComb) si versiuni mai recente (ICS, Jelly Bean).

STEALTH SETTINGS – Detailed informations about Android devices with CPU-Z

Informatii detaliate despre dispozitivele pe care ruleaza Android cu CPU-Z

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment