Microsoft anunta “Windows 8” in 2012

La o luna dupa recenta lansare a sistemului de operare Windows 7, Microsoft a facut publica “harta” lansarilor OS-urilor sale de referinta. In plus, aceasta harta dezvaluie si cand va avea loc urmatoarea lansare de Windows: 2012.

Windows_8_Roadmap

Acest lucru confirma ceea ce Microsoftul declara la inceputul acestui an, si anume faptul ca se va incerca pastrarea unei perioade de 3 ani intre principalele lansari de Windows.

Ramane de vazut daca viitorul OS, denumit momentan – si previzibil – “Windows 8”, isi va lua in serios rolul de “major release” in anul 2012 sau va mai astepta un an, doi… In orice caz, curiozitatea multora dintre noi a fost deja starnita: Windows 7 a devenit accesibil tuturor (evident, contra cost :P), iar in curand va deveni istorie, la fel ca XP sau Vista. Insa viitorul sistem de operare Windows reprezinta noua provocare.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment