Probleme Activare Windows 10 – Windows 10 Is Not Genuine

Inca dinainte de lansarea Windows 10, Microsoft a anuntat ca acesta va fi un sistem de operare gratuit. Mai exact, cei care au deja instalat Windows 8.1 sau Windows 7 pot sa faca upgrade gratuit la noul Windows 10. Multi s-au grabit sa-si rezerve upgrade-ul sau sa caute solutii de instalare imediat dupa data lansarii. Ce nu au facut majoritatea utilizatorilor, a fost sa citeasca pana la capat ce scrie in “Termenii si Conditiile” de upgrade la Windows 10. Mai exact, multi si-au inchipuit ca daca au un Windows 10 sau un Windows 8 cu o licenta piratata cu nu stiu activator sau serial key fals, or sa primeasca noul Windows 10 gratuit.
Nu a fost chiar asa. Microsoft ofera gratuit noul Windows 10 pentru toti cei care au cumparat un laptop sau un PC cu sistem de operare Windows 8.1 sau Windows 7 preinstalat / instalat cu licenta, si pentru cei care si-au cumparat o copie a Windows 7 sau Windows 8.
Asadar, cei care au facut upgrade de la Windows XP sau Windows Vista la Windows 10 si cei care au folosit o copie piratata de Windows 8 sau Windows 7, au avut “surpriza” ca dupa instalare sa apara mesajul ca folosesc o copie de Windows fara licenta (Windows is Not Genuine) sau sa primeasca mesajul tipic al Microsoft “You may be a victim of software counterfeiting.”.

Ce este de facut daca nu va mai este activa / valida licenta / serial key-ul pe Windows 10?

Foarte simplu. Fie cumparati o licenta de Windows 8.1, dupa care faceti upgrade, fie cumparati o copie cu licenta a Windows 10 cu aproximativ $119.99.

Probleme Activare Windows 10 – Windows 10 Is Not Genuine

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment