Speed-Up Vista: Turn-Off Un-Needed Features

are multe aplicatii instalate default, cum ar fi Windows Fax and Scan, de care utilizatorul acestui sistem de operare nu are nevoie, sau are nevoie foarte rar de ele. Aceste aplicatii incetinesc foarte mult viteza de procesare a PC-ului si au nevoie de mult spatiu de stocare.

Pentru a mari performanta calculatorului dvs, este recomandat sa dezinstalati aceste aplicatii, folosind utilitarul Windows Features.

Intrati in Control Panel (Start->Control Panel) si selectati Uninstall a Program. In fereastra deschisa, dati click pe Turn Windows features on or off (meniul din stanga).

Win_features

Din lista afisata, selectati aplicatiile de care nu aveti nevoie.

win_features2

Dupa ce ati terminat modificarile, dati click pe OK. Aplicatiile debifate vor fi dezinstalate.

How to » Tutoriale si Noutati IT » Speed-Up Vista: Turn-Off Un-Needed Features

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment