Windows 7 Tricks: Fix incompatibility between UAC and Windows Gadgets

Cei care folosesc gadgeturile , probabil au descoperit (fara entuziasm, banuiesc) ca atunci cand UAC este dezactivat, respectivele gadgeturi dispar de pe desktop.

uac_vs_gadgets

Exista trei solutii pentru a rezolva aceasta problema: ori lasi UAC-ul sa-si faca datoria de caine de paza (ceea ce este recomandat, avand in vedere ca exista si virusi care fenteaza antivirusul) si te bucuri si de un desktop incarcat cu temperaturi, poze sau calendare; ori renunti la UAC si adopti stilul desktopului clean (recomandat din motive estetice si alte motive subiective :P); ori pui mana pe ciocan si nicovala si umbli la Registry Editor.

In Search-ul din Start Menu tastati regedit si dati Enter. In Registry Editor urmati calea HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionSidebarSettings. In panoul din partea dreapta creati intrarea AllowElevatedProcess (DWORD), dublu-click pe aceasta si modificat-i valoarea in 1.

Dupa restart, veti putea dezactiva UAC-ul fara riscul ca vreun gadget sa dispara din turma.

How to » Curiosity » Windows 7 Tricks: Fix incompatibility between UAC and Windows Gadgets

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment